Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Bankkártyás fizetés

 

 

Tájékoztató a bankkártyás fizetésről

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

A biztonságról

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A weboldalunk a fizetéssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a K&H Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról weboldalunk nem értesül, azokat csak a K&H Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően weboldalunk tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

Az ügyfél által megadott adatok kezelésének és felhasználásának módja

Az Ön személyes adatainak védelme a Laptop.hu Kft. számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk, webáruházunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és nyilvántartása megfelel az érvényben lévő törvényeknek. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl.: posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az adatnyilvántartásunk célja: a vásárlók nyilvántartása, egymástól való megkülönböztetése, a megrendelés megkönnyítése, a megrendelések teljesítése, vásárlói kapcsolattartás, a vásárlói szokások elemzése, direkt marketing üzenetek küldése. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a. A kezelt adatok köre: azonosítószámok, vevő neve, cégjegyzékszám, fizetési mód, adószám, bankszámlaszám, számlázási és szállítási cím, fax szám, kapcsolattartó neve, e-mail cím, dátum, direkt marketing hozzájárulás, vásárlási adatok.

Az Laptop.hu Kft. lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az [email protected] címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét.

Bővebb információt az Adatkezelési Szabályzat-ban olvashat.

Elfogadott kártyák

A K&H Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA Classic és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

A fizetéshez szükséges kártyaadatok

  1. Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
  2. Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
  3. Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). (Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.) 

Fizetés lépései

  1. Ön a webáruház oldalán választhatja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. A péntár oldalon kiválasztott bankkártyás fizetési mód, majd a 'Rendelés elküldése' gomb megnyomása után indul el a bankkártyás fizetési folyamat.
  3. Ezt követően Ön átkerül a K&H Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  4. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
  5. A fizetést követően Ön visszatér oldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

   Szállítási feltételeinket, reklamációval kapcsolatos információkat az Online vásárlási feltételeinkben talál.