Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Laptop szerviz - Javítás felsőfokon

slide_0Laptop javítás

Hatékony és gazdaságos megoldásokkal törekszünk arra, hogy az Ön laptopja (notebookja) újra üzemképes legyen. Annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb tudja újra használni javításra szoruló hordozható számítógépét, munkaeszközét, az ingyenes bevizsgálást követően gyors megoldási javaslattal állunk elő.

 •  Szakszerű, hozzá értő szétszerelés, összerakás
 •  Gyors állapot felmérés
 •  Hatékony tisztítás
 •  Bővítési lehetőségek ismertetése
 •  Hatékony vírusirtás

Elromlott, nem működik, vagy csak nem tudja, miért lassú a laptopja?
Hozza be hozzánk – díjmentesen javaslatot teszünk a problémái megoldására.

Szakértő kollégáink bevizsgálják laptopját:
A vizsgálat során nagy gondot fordítunk arra, hogy a lehető legrészletesebben feltérképezzük a készülékét. A feltárt problémák alapján egyeztetjük a javítási lehetőségeket.

Felmérjük készüléke állapotát:
A bevizsgálás során kiderített hibák-hiányosságok alapján meghatározzuk a probléma mértékét. A készülék javítására konkrét megoldást és árajánlatot adunk Önnek. Amennyiben igényli, rögtön neki is állunk a hibaelhárítási folyamatnak.
Szakszerűen és gyorsan megjavítjuk készülékét: Bizonyára Ön sem szeret sokáig várni! Szervizünk a lehető leggyorsabban megoldást talál a hibákra és megjavítja az elromlott készüléket. Sok éves tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően laptopja garantáltan a legszakszerűbb javítást kapja.

Igény esetén kedvező áron beszerezünk és beépítjük az alkatrészeket szervizünkben:
A beépített kiváló minőségű, gyors alkatrészekkel számítógépe újult erővel segíti a mindennapokban. Jelentősen gyorsíthatja munkáját, vagy akár sokkal több képet, zenét, videót és egyéb tartalmat tárolhat, készíthet kedvező árú alkatrészeinkkel. Megújult számítógépe így még hosszú ideig nyújt segítséget a mindennapokban. Kollégáink az alkatrészek kiválasztásánál ügyelnek a teljes körű kompatibilitásra.

Hogy zajlik a szervizelés?

 1. Keressen minket telefonon, ahol már azonnal megoldást kaphat a probléma lehetséges megoldására.
  Elérhetőségünk 06-1-488-5098, H-P: 10.00-18.00 között
 2. Jöjjön el budapesti szervizünkbe, ahol szakértő kollégáink gyors állapotfelmérést követően javaslatot tesznek a probléma gazdaságos megoldására. 1126 Budapest, Márvány u. 24/b. Nyitva: H-P: 10.00-18.00 között.
 3. Bevizsgáljuk a gépet és ajánlatot teszünk a javításra. Igény esetén a szükséges alkatrészeket megrendeljük, illetve elvégezzük a javítást.
 4. Az elkészült, jól működő számítógépét átveheti szervizünkben, vagy bármelyik üzletünkben.
 5. Az elvégzett munkára illetve a beépített alkatrészekre garanciát vállalunk.
  Laptop esetén kérjük a töltőt is hozza magával!

Hívjon most!
Laptop.hu Szerviz 06-1-488-5098
Hétfő – Péntekig 10:00-18:00 óra között

Hozzászólás